Україна повинна мирно вирішити всі проблемні ситуації. Про це, як передає кореспондент Forum'у, виступаючи з трибуни Верховної Ради, заявив народний депутат від Партії регіонів Анатолій Кінах.

«Україна веде складні переговори з партнерами як на Заході так і на Сході. Інтеграція - це не тільки можливості, але і жорстка конкуренція, і про це не можна забувати. Треба консолідувати сили для створення держбюджету-2014, потрібно адаптувати економіку до ЗВТ з ЄС. Тільки та держава, яка формує рівноправне партнерство з державами по всьому периметру, має можливість перемагати в глобальній конкуренції. А виходити з усіх проблемних ситуацій потрібно мирно», - сказав Кінах.

Він нагадав, що ПР запропонувала провести загальнонаціональний круглий стіл за участю громадських організації, де необхідно обговорити питання, пов'язані з національними інтересами.

Крім того, він зазначив, що всі винні у сутичках у Києві мають бути покарані, незалежно від їх політичної приналежності.

«Україна інтегрується у європейську та світову систему. Важливо, щоб євроінтеграційний шлях України ми не перетворили на особисті політичні цілі і кон'юнктурну метушню. Треба сконцентрувати нашу мудрість, щоб будувати на українській землі європейські стандарти», - вважає він.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182