Під час проведення масових акцій протесту в Києві летальних випадків не зафіксовано, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

За даними відомства, за період з 04.00 30 листопада по 06.00 2 грудня до бригад швидкої медичної допомоги звернулися 248 осіб, 139 з них госпіталізовані.

Станом на 18.00 2 грудня на стаціонарному лікуванні залишається 46 осіб.

«Обстежені особи переважно мають травми середньої тяжкості, жодного летального випадку не зафіксовано. В основному надавалася медична допомога постраждалим унаслідок ударів, термічних опіків, черепно-мозкових травм і переломів кінцівок», - йдеться в повідомленні.

У МОЗ підкреслили, що згідно з графіком, у цілодобовому режимі працюють лікарні і травмпункти, спеціалізовані кабінети невідкладної медичної допомоги з офтальмології, отоларингології. Цілодобово працює телефон служби порад лікаря: 15-83. Інформацію про стан госпіталізованих їхні рідні та близькі можуть дізнатися за телефоном гарячої лінії 15-03.

Як раніше повідомляв ForUm, після того, як у ніч на 30 листопада Майдані Незалежності відбулися зіткнення між правоохоронцями та мітингувальниками, 1 грудня десятки тисяч українців вийшли на вулиці столиці з протестом.

Кількість госпіталізованих міліціонерів унаслідок сутичок з учасниками мітингу в Києві зросла до 91 особи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

274