Верховна Рада України у вівторок, 3 грудня, може розглянути питання про відставку уряду без рішення профільного комітету. Про це, як передає кореспондент Forum'у, голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив на брифінгу.

«Якщо завтра ВР прийме рішення розглядати питання про відставку уряду без рішення комітету - значить розглянемо без рішення комітету з порушенням закону, тому що сьогодні така політична ситуація в країні. Щодо відставки уряду ми завтра визначимося в сесійній залі», - сказав Рибак.

На уточнююче запитання журналістів, чи буде він переконувати фракцію Партії регіонів голосувати за відставку Кабміну, голова парламенту відповів: «Я - позафракційний депутат, переконувати нікого не буду, а виноситиму на голосування ті питання, які захоче розглянути ВР».

Нагадаємо, сьогодні лідери опозиційних фракцій під час погоджувальної ради ВР зажадали відправити Кабмін у відставку у зв'язку з останніми подіями в Україні.

Перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов заявив, що нинішній склад Кабінету Міністрів готовий продовжувати працювати в нелегких умовах, які склалися в Україні.

Тетяна Григор'єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

550