Лідери опозиції намагаються використати ситуацію в Україні для отримання політичної вигоди. Про це, як передає кореспондент Forum'у, заявив у ході погоджувальної ради голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Вони (лідери опозиції. - Ред.) хочуть використовувати зараз ситуацію, яка загострилася в країні, для вирішення своїх вузьких політичних цілей - і нічого більше... Вони думають, що сьогодні настав їхній зоряний час, але це не так. Люди в Україні значно розумніші, ніж вони про них думають», - заявив він.

Коментуючи вимоги опозиції, Єфремов підкреслив, що їх можна обговорювати за столом переговорів, але «цими вимогами країна живе останні три роки».

Єфремов вважає правильним звернутися до організаторів євромайдану, організувати зустрічі для пошуків відповідей. «З нашого боку ми зробимо все, щоб ці відповіді влаштовували і державу, і сторону, яка ставить запитання. Потрібно керуватися якимись істеричними заявами, долею своєї держави. Якщо хтось цього не розуміє, то жалкую», - додав він.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

317