Вихід із ситуації, що склалася в Україні, потрібно шукати за столом переговорів. Про це, як передає кореспондент Forum'у, заявив у ході погоджувальної ради ВР голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«Я розумію всі процеси, що відбуваються. Вони складні. І наше завдання не розпалювати ситуацію в суспільстві, а працювати, сісти за стіл переговорів, знайти прийнятне рішення. Але, як мені бачиться, проблема не в цьому. У нас основне - люди на Майдані. У цих людей є запитання. І на запитання цих людей потрібно відповісти», - завив він.

За словами Єфремова, фракція ПР готова брати участь у таких переговорах. «Ми готові брати участь в організованих дискусіях, і знайти відповіді», - сказав він.

Також Єфремов не виключає, що до переговорів може приєднатися й уряд.

Нагадаємо, у ніч на 30 листопада «Беркут» жорстоко розігнав євромайдан у Києві.

1 грудня на вулиці столиці вийшли майже 500 тисяч громадян, обурених нападом на мирних учасників протесту.

Однак, близько півтисячі молодиків спортивної статури прорвали кордон міліції й імітували захоплення Адміністрації Президента.

Пізніше МВС України повідомило, що до правопорушень біля Адміністрації Президента України причетні понад 300 радикально налаштованих членів організації «Братство», які діяли під наглядом Дмитра Корчинського.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

226