Верховна Рада має намір розглянути близько 70 законопроектів і проектів постанов на пленарних засіданнях 3-6 грудня. Про це йдеться в порядку денному засідань Ради.

3 грудня Рада має намір почати роботу з розгляду законопроекту №0050 про надання Україні макрофінансової допомоги Європейським Союзом до 610 млн євро.

Після цього планується розглянути кілька законопроектів про ратифікацію угод.

3 грудня Рада має намір розглянути в першому читанні кілька законопроектів про внесення змін до держбюджету 2013 року, а також законопроекти про вдосконалення судоустрою та статусу суддів, повідомляють «Українські новини».

Також планується розглянути проекти постанов про призначення позачергових місцевих виборів.

4 грудня Рада має намір розглянути в першому читанні законопроекти про соціальний захист інвалідів, законопроект №1249 про спрощену процедуру державної реєстрації суб'єктів підприємництва та №1250 про ліквідацію приватних монополій.

У другому читанні Рада має намір розглянути законопроект №2201 про запровадження мораторію на ліквідацію і реорганізацію медичних закладів та №2547 про введення штрафів за невиплату зарплат, стипендій і пенсій.

5 грудня першим питанням Ради є розгляд проекту постанови №3565 про календарний план проведення 4-ї сесії Ради 7-го скликання.

6 грудня Рада почне роботу з Години запитань до уряду.

Також планується розгляд законопроекту №2237 про виконання судових рішень Європейського суду з прав людини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

236