Роботу управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації апарату Київської міської державної адміністрації тимчасово заблоковано.

Згідно з повідомленням, опублікованим на сайті КМДА, незважаючи на обіцянки штурмовиків адмінбудівлі КМДА не проникати в робочі кабінети держслужбовців, протестувальники виламали двері в кабінет управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації - прес-служби відомства.

З кабінету вилучено меблі, комп'ютери та оргтехніку. Документи та особисті речі співробітників прес-служби розкидані по підлозі.

«Все це блокує роботу прес-служби в складі управління, а також відділу доступу до публічної інформації», - йдеться в заяві.

Всі запити від засобів масової інформації та запити на публічну інформацію, які були надіслані на офіційні електронні адреси [email protected], [email protected] після завершення робочого дня у п'ятницю, 29 листопада, не будуть одержані та зареєстровані до оновлення техніки та доступу до поштового сервера.

Телефони управління також тимчасово не працюють.

«Ми намагатимемося і надалі інформувати представників ЗМІ про роботу КМДА і її структурних підрозділів з допомогою розсилки прес-релізів і новин на офіційному веб-порталі kievcity.gov.ua. Також продовжує працювати пошта [email protected]», - повідомили в прес-службі.

З будь-яких питань журналісти можуть звернутися за телефоном 067-242-37-22.

У КМДА сподіваються, що організатори захоплення приміщень утримаються від актів вандалізму.

Нагадаємо, 1 грудня мітингувальники в центрі Києва захопили будівлі КМДА та Будинку профспілок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

286