У будівлі КМДА створено один зі штабів національного опору, повідомляє кореспондент Forum'у.

Як повідомили народні депутати від опозиції, на другому поверсі будівлі буде розгорнуто координаційну раду, що займатиметься питаннями харчування та розміщення мітингувальників.

Очолили цю координаційну раду народні депутати - представники всіх опозиційних партій, а також представники громадських організацій.

Самі активісти зможуть також заходити в будівлю, щоб погрітися.

Водночас центральним Штабом національного опору названо Будинок профспілок.

На даний момент ситуація на площі перед КМДА залишається спокійною. З імпровізованої сцени звучать заклики до людей не піддаватися на провокації, і не здійснювати акти вандалізму.

Варто зазначити, що раніше активісти перекрили двері огорожами, щоб скоротити потік активістів, які заходять в КМДА. Однак два центральні входи залишаються відчиненими і люди продовжують заходити в будівлю.

Нагадаємо, сьогодні о 12:00 розпочалася хода мітингувальників від парку ім. Т.Шевченка, де стартувало народне віче, до Майдану Незалежності.

Після того, як учасники ходи прийшли на головну Площу країни, вони знесли огорожу, встановлену по периметру Майдану Незалежності, а також на місці спорудження новорічної ялинки.

О 14.00 розпочалося народне віче.

Пізніше мітингувальники захопили будівлю КМДА та Будинку профспілок.

Крім того, на вулиці Банковій почався штурм будівлі Адміністрації Президента.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

338