Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 22 по 29 листопада.

«Аплодую тим, хто вийшов за європейську інтеграцію», - Президент Віктор Янукович про тих, хто мітингує проти призупинення євроінтеграції України.

«Один мільярд євро - це нічого. Це, можна сказати, допомога жебракові на паперті», - прем'єр-міністр Микола Азаров про запропоновану ЄС фінансову допомогу Україні в рамках Угоди про асоціацію.

«Нічого, крім петлі, не було», - Президент Віктор Янукович про підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

«Я вірю в послідовність і мудрість Президента України та світових лідерів, які розуміють важливість європейського місця України на політичній карті світу», - нардеп від ПР Ганна Герман про те, що альтернативи європейському вибору України немає.

«У наші прагнення підписати угоду з Євросоюзом долучилося дуже багато ейфорії, казок», - прем'єр-міністр Микола Азаров про наміри України підписати Угоду про асоціацію з ЄС.

«Яценюк, Кличко і Тягнибок не хочуть перетворитися на політичний пил, розуміючи, що Юлія Тимошенко змете їх з політичних підмостків», - регіонал Михайло Чечетов про те, що лідери опозиції не зацікавлені у звільненні Юлії Тимошенко.


«Ми повинні зав'язати очі і бігти куди завгодно? Лоба розбити? Ми і так бігли дуже швидко, пробігли за короткий термін дуже довгу відстань - можемо отримати проблеми», - Президент Віктор Янукович про те, що не збирається прискорювати процес євроінтеграції.

«А опозиція не закликала Президента до діалогу, до круглого столу. Це що, європейський підхід? Це просто діють, як папуаси»,- регіонал Володимир Олійник про опозицію.

«Комусь пауза, комусь гальма. Влада гальмує вже 23 роки», - нардеп від фракції «Батьківщина» Леся Оробець про паузу в євроінтеграції України.

«Якби потрібно було зібрати сесію для того, щоб прийняти рішення з приводу встановлення ялинки і ковзанки - ми б обов'язково її провели», - регіонал Михайло Чечетов про необхідність проводити позачергову сесію Верховної Ради.

«Все відбувається дуже швидко, без важких умов. Винагорода за таку політику також передбачена - це запрошення в рабство», - екс-президент Віктор Ющенко про пропозицію Україні вступити до Митного союзу.

«Віктор Янукович вчинив як справжній лідер нації», - регіонал Михайло Чечетов про Президента Віктора Януковича, який заявив, що не жертвуватиме інтересами українців заради самих пріоритетних політико-економічних проектів.

«Тим політикам, які сьогодні намагаються «розхитати країну», був посланий окремий сигнал - влада жорстко стежитиме за порядком у державі. Сил і засобів у нас вистачить», - регіонал Нестор Шуфрич про те, що Президент Віктор Янукович не дозволить політикам дестабілізувати ситуацію в країні.

«Такий парадокс виходить: міністр у нас - людина з минулого, а студенти - люди з майбутнього. І цим все пояснюється», - народний депутат від фракції ПР Ганна Герман про заяву міністра освіти і науки Дмитра Табачника про те, що студентів можуть позбавити стипендій через участь у євромайдані.

«З 2010 року, три роки поспіль цю цукерку в красивій обгортці нам показували і говорили: «Ви їх (кошти МВФ) отримаєте, коли з МВФ підпишете угоду». Не треба нас принижувати. Ми не малі діти, на солодкі цукерки ми не йдемо», - Президент Віктор Янукович про умови МВФ.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2110