Виходячи із заключної декларації, прийнятої за підсумками Вільнюського саміту «Східного партнерства», можна говорити про те, що Україна підпише Угоду про асоціацію з ЄС у березні 2014 року.

Про це заявив народний депутат від фракції Партії регіонів, голова Комітету ВР з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України Володимир Макеєнко.

«Прийнята спільна декларація на саміті «Східного партнерства» говорить про те, що у березні 2014 року Угоду про асоціацію з ЄС буде підписано», - підкреслив політик.
Він зазначив: «Те, що євроінтеграційний курс і підписання угоди залишається для України незмінним і пріоритетним, підтвердив і Президент».

«Зараз важливо вирішити і зняти всі проблемні питання, - сказав Макеєнко. - І як ми знаємо, вже найближчим часом Україна і Європейська комісія повернуться до їх обговорення».

Нагадаємо, сьогодні, 29 листопада, на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі Україна і ЄС не підписали Угоду про асоціацію.

Президент Віктор Янукович підтвердив наміри України в найближчій перспективі підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

375