Україна і Європейський Союз найближчим часом проведуть переговори на двосторонньому рівні про підписання Угоди про асоціацію. Про це Президент України Віктор Янукович заявив у коментарі агентству «Інтерфакс-Україна», повідомляє прес-служба Глави держави.

«Що стосується умов і вирішення тих проблемних питань, які на сьогодні існують в Україні, їх, безумовно, потрібно обговорювати. Тому ми домовилися з керівництвом ЄК, що найближчим часом ми повернемося до розгляду цього питання на двосторонньому рівні», - сказав Янукович після саміту «Східне партнерство» у Вільнюсі.

За словами Президента, цей документ - пріоритет для України. «Але також залишається багато надзвичайно важливих умов, які необхідні для його підписання», - підкреслив він.

Янукович зазначив, що саме обговорення решти проблемних питань дасть можливість отримати чітку відповідь на запитання, коли буде можливим підписання Угоди про асоціацію.

«Безумовно, на перший план ми хочемо виставити питання надання фінансово-економічної допомоги. Це одне з головних питань», - зазначив Президент.

Нагадаємо, сьогодні, 29 листопада, на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі Україна і ЄС не підписали Угоду про асоціацію.

Президент Віктор Янукович підтвердив наміри України в найближчій перспективі підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

281