Прокуратура Тернопільської області розпочала кримінальне провадження відносно посадових осіб Підволочиської комунальної центральної районної лікарні за фактом порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів.

Як повідомляє прес-служба наглядового відомства, під час перевірки виявлено розбіжності між фактичним залишком медичних препаратів і даними бухгалтерського обліку.

Зокрема, у лікувальному закладі в наявності не було більше 100 ампул лікарських засобів, що містять у своєму складі психотропні або наркотичні речовини.

Крім того, посадові особи медичного закладу протягом 2009-2012 рр. не складали річні звіти щодо використання наркотичних засобів і психотропних речовин; не проводили щоквартальні інвентаризації наркотичних засобів і психотропних речовин у структурних підрозділах лікарні.
Кримінальне провадження відносно службових осіб районної лікарні розпочато за ч.1 ст.320 КК України (порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

209