Україна - велика країна в центрі Європи, яка стане потужною європейською державою. Про це під час мітингу на Європейській площі заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
 
«Україна повинна і буде сильною, незалежною країною», - сказав він.
 
За його словами, влада зробила все для підписання Асоціації та ЗВТ з ЄС. «Але у нас виникло багато проблем», - наголосив він і нагадав, що лише після виникнення економічних ризиків було прийнято рішення про призупинення євроінтеграції.
 

«Ми не згортаємо євроінтеграцію, ми не відходимо від поставленої мети і Україна буде в європейському світі - вона і зараз у Європі. Вона одна і найбільших країн в Європі і ми зробимо, щоб життя у нас було, як у найкращих європейських країнах», - сказав він.

Він підкреслив, що неправильно думати, що якась інша країна - Росія чи Європа - працюватиме над поліпшенням життя в Україні. «Тільки своїми руками, своїм розумом ми зможемо побудувати Україну таку, яку хочемо», - сказав він.

Єфремов нагадав, що Україна ініціювала тристоронні консультації «Україна-Росія - ЄС». «Коли зараз Янукович каже: «Давайте зустрінемося на тристоронніх консультаціях «Україна-Росія-ЄС» й обговоримо всі наші проблеми», відверто кажучи, не зовсім зрозумілі відповідні дії єврочиновників і керівників. Чомусь настала пауза. Вони про вільний простір, який могли б безперешкодно долати люди і товари», - сказав він.

Він додав, що тільки в тісній міжнародній взаємодії можна досягти цієї цілі.

Нагадаємо, на Європейській площі проходить мітинг-концерт «Збудуємо Європу в Україні»

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

211