Капітан донецького «Шахтаря» Даріо Срна вважає, що його команда провела хороший матч з іспанським «Реал Сосьєдадом». Про це повідомляє прес-служба клубу.

«Сьогодні «Шахтар» грав на перемогу. Як я сказав на прес-конференції, так і було: ми хотіли всі 90 хвилин пресингувати, адже це був останній матч у Донецьку цього року. Думаю, ми зробили гарний подарунок. Потрібно відмітити Дугласа і Тейшейру, які добре провели поєдинок, і всю команду. Сьогодні був справжній «Шахтар». Від нас чекали такої гри і такого результату. Попереду два важливі матчі - в Одесі та Манчестері. Грати на «Олд Траффорд» - це свято футболу. Тому все попереду», - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи був «Шахтар» фізично сильніший за суперника, Срна заявив: «Шахтар» завжди дуже багато бігає. Хто більше бігає, той і виграє!».

Нагадаємо, «Шахтар» розгромив у матчі 5-го туру Ліги чемпіонів УЄФА іспанський «Реал Сосьєдад» з рахунком 4:0 і вийшов на друге місце в турнірній таблиці, випередивши німецький «Байєр» з Леверкузена, який поступився англійському «Манчестер Юнайтед» з ще більшим рахунком - 0:5.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

282