28 листопада, у день відкриття Вільнюського саміту, на Першому Національному стартував марафон «Європейський час», присвячений європейській інтеграції. Протягом дня очікується низка включень з різних регіонів України і Майдану Незалежності в Києві, де студенти і представники громадськості будуть висловлювати свої думки щодо інтеграції України в Євросоюз.

У студії Першого Національного ведучий Андрій Сміян прийматиме відомих експертів та громадських діячів. Темами обговорення стануть відносини України і Європейського Союзу, хід саміту Східного партнерства у Вільнюсі і реакція громадськості на останні події щодо підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

Під час першого включення студенти Дніпропетровська поділилися своїми думками про інтеграцію України в ЄС, пояснили, які виважені кроки потрібні країні на шляху європейської інтеграції і розповіли, чому вони не підтримують мітинги політичних сил на євромайданах.

Пряму трансляцію наступних випусків «Європейського часу» дивіться об 11:30, 13:20, 15:30, 16:50, 17:30, 19:10, 20:40. Очікуються прямі включення зі Львова, Донецька, Одеси, Луганська, Чернівців, Херсона, Сімферополя та Кіровограда, а також з Майдану Незалежності у Києві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

343