Черкаський окружний адміністративний суд прийняв рішення про заборону з 26 листопада 2013 року по 25 січня 2014 року проведення пікетів, походів, демонстрацій, зборів на Соборній, Дружби народів, Театральній та Європейській площах.

Як повідомив в.о. міського голови Черкас Віктор Білоусов на оперативній нараді в міськвиконкомі, таке рішення було прийнято судом 25 листопада за його адміністративним позовом.

За словами Білоусова, через проміжні вибори, які відбудуться 15 грудня, йде величезна активність кандидатів та їхніх команд. Також це наклалося на тимчасове зупинення урядом дій щодо підписання Угоди про асоціацію з ЄС, передає «УНІАН».

У мерію надходять десятки звернень від політичних партій, кандидатів у депутати, від жителів міста щодо проведення тих чи інших заходів у центрі міста.

Є такі кандидати, які в один день хочуть провести мітинги і збори у всіх центральних місцях: Соборна площа, Театральна площа, Дружби народів. Тому він був змушений звернутися з адміністративним позовом до суду, підкреслив в.о. мера.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

490