Унаслідок ускладнення погодних умов на окремих ділянках автомобільних доріг Хмельницької області утворилися снігові замети.
 
За інформацією Державної служби України з надзвичайних ситуацій, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху, безперешкодного проїзду пасажирського транспорту, скорочення терміну розчищення автодоріг від снігових заметів та недопущення заторів інших видів транспорту на ділянках доріг М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка, Н-03 Житомир-Чернівці співробітники ДАІ тимчасово обмежили рух транзитного вантажного транспорту.
 

На автодорозі Житомир-Чернівці у Кам'янець-Подільському районі біля села Гуменці для відновлення проїзду задіяно 10 одиниць техніки. Була надана допомога у буксируванні 27 вантажних автомобілів.
 

Всього залучено 105 одиниць техніки і 278 чоловік особового складу.

Для координації дій служб цивільного захисту організовано штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Нагадаємо, у ніч з 25 на 26 листопада внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру, дощ з мокрим снігом), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, сталося знеструмлення 638 населених пунктів у десяти областях.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

204