У Барському районі Вінницької області водій рейсового автобуса сполученням «Вінниця-Бар» допустив наїзд на велосипедиста. Як повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю УМВС України в області, постраждалий у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні лікарні.

Згідно з повідомленням, близько шостої години вечора поблизу села Іванівці Барського району 40-річний водій рейсового автобуса допустив наїзд на велосипедиста.

За словами водія, на неосвітленій ділянці дороги він не помітив чоловіка на велосипеді, який рухався в попутному напрямку.

Потерпілим виявився 48-річний житель міста Бар. Унаслідок ДТП велосипедист отримав відкриту черепно-мозкову травму та перелом кісток черепа.

Зараз він у важкому стані перебуває в реанімаційному відділенні районної лікарні. З пасажирів автобуса ніхто не постраждав.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років ув'язнення. Триває розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

426