Через присутність значної кількості партійної символіки на Євромайдані даний захід перетворився, фактично, у партійні мітинги і майданчики для самопіару босів опозиції, написав у Facebook колишній польовий командир помаранчевого майдану», екс-міністр МВС Юрій Луценко.

«До останнього дня партійні лідери не вірили, що акція вийде за рамки звичайних партійних мітингів», - пише Луценко.

У той же час, на його думку, загальне сприйняття Євромайдану і його цілей спотворено тим, що кожна з опозиційних сил, всупереч попереднім домовленостям не використовувати партійну символіку, порушила свої обіцянки.

«Було круто! Крім нічим невиправданої кількості партійних прапорів», - визнає він. У своєму пості Луценко наполягає, що Євромайдан зібрав «більше 100 тисяч громадян», незважаючи на те, що за підрахунками МВС кількість мітингувальників ледь перевищувала 20 тисяч, а за оцінками незалежних експертів кількість учасників акцій склала 30-40 тисяч.

Нагадаємо, лідери опозиції проігнорували попередні домовленості про те, що під час акцій не буде використовуватися партійна символіка. І все таки, партії «УДАР», «Батьківщина» і «Свобода», організувавши колони своїх активістів і симпатиків, роздали їм прапори та іншу партійну символіку.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

279