Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко одужала після застуди, але в ЦКЛ «Укрзалізниці» у Харкові діє обмеження на відвідування. Про це сьогодні на брифінгу перед харківською лікарнею сказала журналістам лікар Тимошенко з української сторони Ірина Фурса.

За її словами, Тимошенко приступила до фізичних навантажень за своїм звичайним графіком.

Фурса підкреслила, що Тимошенко «вийшла з того стану без будь-яких наслідків». Ніяких загострень за основним захворюванням не було, і сьогодні під час лікарського обходу нових скарг екс-прем'єр не висловлювала, сказала Фурса.

Вона зазначила, що на цей час Тимошенко «увійшла в свій звичайний режим», повідомляє «УНІАН».

У той же час, відповідаючи на запитання журналістів, чи зможе Тимошенко зустрітися зі своїми політичними соратниками Арсенієм Яценюком і Юрієм та Іриною Луценко, лікар сказала: «Враховуючи, що в місті у зв'язку з осінньо-зимовим періодом почастішали загострення простудних захворювань, ми зараз дуже диференційовано ставимося до відвідування, намагаємося максимально зменшити їх, щоб не було нових інфекцій, які можуть бути принесені».

Фурса зазначила, що карантин у лікарні не оголошено, але обмеження на зустрічі стосуються всіх пацієнтів закладу.

«Карантину по місту немає. Є обмеження на відвідування у зв'язку з осінніми загостреннями. Ці обмеження стосуються кожного пацієнта», - зазначила вона.

Фурса не відповіла на запитання журналістів, чи буде рекомендувати вона проведення зустрічі з опозиціонерами, пославшись на те, що проведення зустрічей не стосується лікувального процесу, за який вона відповідає.

Нагадаємо, 15 листопада в прес-службі Державної пенітенціарної служби України повідомили, що відвідування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко у Харківській лікарні «Укрзалізниці» обмежені у зв'язку з її хворобою.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

247