Участь у Євромайдані Олега Тягнибока, Арсенія Яценюка та Юрія Луценка була серйозною помилкою. Вони викликали роздратування в учасників мітингів.

Таку думку в ефірі радіостанції «Голос столиці» висловив політолог Артем Бузила.

«Крім старих політиків, сьогодні Євромайдан нікому очолити. Це може призвести до того, що люди з певним розчаруванням і скептицизмом будуть ставитися до цих протестних подій. Помилка Олега Тягнибока, Арсенія Яценюка, Юрія Луценка: колишні і чинні опозиційні лідери намагаються якимось чином приєднатися до стихійного протесту. Вчора ми, до речі, біля Кабінету Міністрів побачили партійні прапори, і це викликало невдоволення частини протестувальників», - заявив експерти.

За словами Бузили, якщо влада не піде на поступки в питанні євроінтеграції, то це буде поразкою для опозиції.

Політолог вважає, що в тому числі це може запрограмувати результати президентських виборів.

«Якщо влада витримає цей тиск опозиції, то навпаки - буде плюс для неї, особливо перед президентськими виборами», - додав він.

Нагадаємо, раніше уряд України прийняв розпорядження «Про призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС».

У документі сказано, що буде потрібен додатковий час для аналізу економічних наслідків такого кроку, а також створення ЗВТ з ЄС та його наслідків.

Документ також передбачає запропонувати РФ і ЄС створити тристоронню комісію для відпрацювання комплексу питань, спрямованих на відновлення втрачених обсягів виробництва і напрямів торговельно-економічних відносин.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

418