Правоохоронці Львівщини вилучили 30 кілограмів марихуани (близько 30 тисяч доз) на суму понад півмільйона гривень у 65-річної мешканки Старосамбірського району. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю ГУМВС України у Львівській області.
 

Марихуану виявлено після обшуку за місцем проживання жінки за дозволом суду. Працівники Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України з'ясували, що вона вирощує, переробляє і продає марихуану у великих кількостях.

Під час огляду будинку правоохоронці виявили 14 поліетиленових пакетів, в яких знаходилася мелена речовина рослинного походження зеленого кольору з характерним запахом. Таку ж речовину в поліетиленових пакетах і мішках виявлено під час огляду господарських приміщень.

Цей факт зареєстрований у єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Розпочато досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2237