Міліція розслідує факт пошкодження автобуса, який прямував до Києва, повідомляє Котовський МВ ГУМВС України в Одеській області.

Згідно з повідомленням, у деяких засобах масової інформації з'явилося повідомлення про те, що в м. Котовськ Одеської області молоді люди закидали камінням автобус з учасниками мітингу, які прямували на Майдан Незалежності у Києві.

У Котовський МВ звернувся житель районного центру, який повідомив, що невідомі особи пошкодили лобове скло його автобуса. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи Котовського МВ було встановлено, що автобус марки «Неоплан» повинен був перевозити в м. Київ екскурсантів, однак, коли водій автобуса припаркував транспортний засіб і пішов до свого дому, невідомі особи камінням пошкодили лобове скло. На момент пригоди в салоні автобуса пасажирів не було.

За даним фактом слідчим відділом Котовського МВ відкрито кримінальне провадження за ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Правоохоронцями вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння правопорушення і притягнення їх до відповідальності.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

170