З натовпу, що мітингує під Кабінетом Міністрів України, невідомі кинули два шматки бруківки, у результаті чого тілесні ушкодження отримав співробітник спецпідрозділу «Беркут», який ніс службу з охорони правопорядку біля будівлі уряду. Про це повідомляє управління по зв'язках з громадськістю МВС України.

Правоохоронці закликають учасників акцій у Києві не йти на поводу у провокаторів, які підбурюють людей до активних дій, а також нагадують про відповідальність за порушення вітчизняного законодавства.

Як заявляють у міліції, організатори масових заходів спробували спровокувати людей на штурм Кабінету Міністрів України. З натовпу було кинуто кілька димових шашок у бік міліціонерів, а також була зроблена спроба прорватися в будівлю уряду, проте учасники мітингу були зупинені правоохоронцями.

МВС ще закликає організаторів та учасників масових заходів не провокувати міліцію і не здійснювати протиправних дій, оскільки за це передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, біля центрального входу в Кабінет Міністрів сталися сутички між учасниками мітингу і бійцями «Беркута». Під Кабміном почали застосовувати сльозогінний газ.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

180