У Сімферополі понад 2 тисяч осіб проводять мітинг на підтримку рішення Кабінету Міністрів призупинити підготовку підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

У свою чергу, 200 осіб, серед яких, зокрема, прихильники Народного Руху України, Конгресу українських націоналістів та активісти Меджлісу кримських татар організували акцію на підтримку євроінтеграції України.

Перший мітинг проходить на центральній площі імені Леніна, другий спочатку почався там же, але пізніше прихильники євроінтеграції пройшли по центральній частині Сімферополя до Представництва Президента України в Криму, повідомляє «УНІАН».

Учасники першого мітингу тримають плакати: «Не треба продавати - треба працювати», «Інтереси України і Криму - перш за все», «Я підтримую рішення уряду», «Не дозволимо Європі диктувати нам умови», прапори Партії регіонів, партії «Російський блок», прапори України і Криму.

Прихильники євроінтеграції тримають плакати «Крим за європейське майбутнє», прапори України, Євросоюзу та національні прапори кримських татар, а також скандують: «Ми - це Європа!».

Нагадаємо, на Європейській площі триває народне віче «За європейську Україну!».


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

188