Мітинг на Майдані Незалежності проходить спокійно, на даний момент там зібралося від 200 до 300 осіб, повідомляє кореспондент Forum'у.

За порядком на самому Майдані стежить близько двох десятків представників міліції, також біля площі стоять автобуси правоохоронних органів. Крім того, в підземному переході на Майдані також перебувають представники МВС.

На сцені перед присутніми на Майдані Незалежності, половина з яких - молоді люди, - виступають активісти з мітингувальників. Політиків поки немає, як і прапорів політичних сил. Тільки біля новорічно-різдвяного містечка дві людини махають прапорами ЄС.

Тим часом, до Майдану потихеньку підтягуються люди. Деякі з перехожих підходять, стоять кілька хвилин, заявляють про те, що з усього цього нічого не вийде, і йдуть.

На площу також під'їхали працівники «Київблагоустрою», які займаються роботами щодо встановлення ялинки.

Як повідомлялося, МВС не має наміру розганяти силою акцію на Майдані Незалежності.

Нагадаємо,Окружний адміністративний суд міста Києва своїм рішенням заборонив встановлювати малі архітектурні форми у вигляді наметів, кіосків або навісів, у тому числі пересувних і тимчасових, під час проведення мирних масових акцій з 22 листопада 2013 року по 7 січня 2014 року.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

322