Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 15 по 22 листопада.

«Можливо, на якомусь етапі сходження до вершини погода несприятлива», - Президент Віктор Янукович про те, що для України не існує альтернативи євроінтеграції.

«Останньою краплею стала позиція МВФ», - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що жорсткі умови МВФ стали остаточним аргументом на користь рішення призупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

«Видамо каски, якщо бояться там сидіти. А якщо це не допомагає, то ми готові помінятися місцями, але ніякого скла, ніяких парканів та обмежень для журналістів не повинно бути», - лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко про встановлення скла в ложі преси у сесійній залі Верховної Ради.

«Ясно, як божий день, публічна балачка - для людей, особиста - для себе. У підсумку маємо лише струс повітря», - нардеп Володимир Литвин про переговорний процес у Верховній Раді щодо єврозаконів.

«Ми дуже швидко йшли, і сьогодні просто потрібно привести справи до ладу», - лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов про призупинення євроінтеграції України.

«Не біографію вбивць і катів вивчайте, а справжню історію, і ставайте на коліна перед тими, хто залишив таку землю, включаючи 1954 рік - Автономну республіку Крим», - нардеп від КПУ Адам Мартинюк про те, що членам ВО «Свобода» потрібно стати на коліна перед Сталіним.

«Орлиці не сповідаються перед гієнами», - нардеп від фракції «Свобода» Ірина Фаріон відмовилася відповідати на запитання журналістів про її комуністичне минуле.

«Але при чому тут Ірина Фаріон? Даю руку на відруб, що вона під жоден із цих критеріїв не підпадає. В іншому випадку - це було б відомо і без яких-небудь паперів з архіву», - лідер «Свободи» Олег Тягнибок про те, що його соратниця Ірина Фаріон була членом КПРС.

«За словесними викрутасами немає головного - послідовних практичних дій», - нардеп Володимир Литвин про переговори лідерів фракцій щодо єврозаконів.

«Припиняйте влаштовувати шабаш у ВР. Не ставте крапку на євроінтеграції», - регіонал Володимир Олійник про продовження роботи над євроінтеграційними законопроектами.

«Мені це нагадує Наполеона, коли йому нашіптували, що газети щось не те пишуть і потрібно їх закликати до порядку, він відповів, що сваритися з газетярами рівнозначно тому, що заснути біля прірви», - нардеп Володимир Литвин про ідею встановити скло в ложі преси.

«Ви ж порвете, як Тузик тряпку», - регіонал Володимир Макеєнко про те, що нардепи не погодяться засклити ложу преси.

«Це рівнозначно тому, щоб через скло мед лизати», - нардеп Володимир Литвин про наміри встановити скло в ложі преси.

«Межа для того, щоб була започаткована примусова здача крові, вона вже, як би це сказати, підійшла»,- генпрокурор Віктор Пшонка про можливе проведення найближчим часом примусового забору крові для аналізу у екс-президента Віктора Ющенка.

«Не вірю, що Президент Янукович, великий і сильний лідер, дозволить зігнутися під маленький каблук сусіднього східного імператора, що народжується», - нардеп від ПР Інна Богословська про євроінтеграційну паузу.

«Сонце, як вставало, так і буде вставати, Новий рік ніхто не скасує, Різдво будемо зустрічати. А Вільнюс почекає», - регіонал Михайло Чечетов про євроінтеграцію України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1251