У Солом'янському районі столиці 71-річна жінка ножем вбила свого 82-річного чоловіка, приревнувавши його до коханки, повідомили Forum'у у ВЗГ Солом'янського РУ київської міліції.

Від лікаря «Швидкої медичної допомоги» до чергової частини Солом'янського райуправління надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир виявлено мертвим чоловіка з ножовими пораненнями.

Працівники слідчо-оперативної групи райуправління, які виїхали за викликом, з'ясували, що померлий - 82-річний господар квартири. Його дружина розповіла, що напередодні чоловік ходив у магазин купити хліба, а коли повертався додому, на нього на вулиці напала банда молодиків. Хулігани нічого не забрали, але сильно побили дідуся.

Чоловік, за словами дружини, просив не викликати медиків - сподівався, що сам зможе одужати. Тому, пояснила жінка, вона і не зателефонувала на лінію «103» вчасно. Лікарі «швидкої» не змогли врятувати життя чоловіка.

На місці події за попередніми результатами судово-медичної експертизи стало відомо, що смерть потерпілого настала внаслідок численних ножових поранень. Слідчим відділом було розпочато кримінальне провадження за статтею 121 КК України «Нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого».

Під час проведення слідчих дій працівники міліції зрозуміли, що розповідь дружини померлого не зовсім правдива. Правоохоронці з'ясували, що дідусь дійсно ходив у магазин по хліб, але свідки бачили, як пенсіонер повертався додому і заходив у під'їзд.

Розуміючи безапеляційність доказової бази, 71-річна жінка зізналася в тому, що під час сварки на ґрунті ревнощів завдала чоловікові багато ножових ударів. За розповіддю дружини, вони прожили разом майже 30 років і думка про те, що він їй зраджує з іншою, дуже дратувала бабусю.

Кримінальне провадження перекваліфіковано на статтю 115 КК України «Умисне вбивство».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

124