Проведення переговорів за участю України, Європейського Союзу і Російської Федерації дозволить зняти існуючі торгово-економічні протиріччя. Про це, як передає кореспондент Forum'у, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров у парламенті.

«Ми запропонували провести переговори для врегулювання питань, які викликають суперечності, в тристоронньому форматі за участю України, ЄС і Росії. Це дуже важливо в умовах світової рецесії, що триває», - заявив він.

За його словами, РФ вже дала згоду на проведення таких переговорів. «Але очевидна умова для їх проведення, що вони повинні відбутися до підписання угоди про зону вільної торгівлі з ЄС», - зазначив він.

«Проведення переговорів дасть можливість зняти протиріччя і продовжити рухатися певним стратегічним шляхом без катастрофічних втрат для економіки і громадян нашої країни», - підкреслив Азаров.

Як повідомляв ForUm, Кабінет Міністрів України вирішив призупинити процес підготовки до укладення Угоди про асоціацію між Україною, Євросоюзом, Європейським співтовариством з атомної енергії та їхніми державами-членами.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

155