Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко доручив здійснити додаткову закупівлю паливно-мастильних матеріалів для експлуатації снігоочисної та іншої техніки, прискорити придбання технічної солі та інвентарю для прибирання снігу.

Як повідомляє прес-служба КМДА, відповідне доручення він дав під час наради з питань підготовки вулично-дорожньої мережі міста до зимового періоду.

За інформацією заступника директора Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Сергія Рюмшина, у разі опадів до 18 сантиметрів міські служби здатні самостійно впоратися з наслідками негоди.

«При ситуації більше 18 сантиметрів снігу за добу, доведеться заручитися допомогою підприємств і організацій різних форм власності, розташованих у Києві», - сказав він.

При цьому Рюмшин нагадав, що якщо за 24 години випаде більше 36 см снігу, то така ситуація вважається стихійним лихом. При цьому включається до роботи міжвідомчий оперативний штаб і комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, які приймають необхідні рішення щодо ліквідації наслідків стихії.

Голубченко повідомив, що у КМДА відпрацьовано план оперативних дій, з якими усі служби міста добре знайомі, оскільки неодноразово проходили відповідне навчання.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

122