Сьогодні в соціальних мережах з'явилися численні скарги на проблеми зі зв'язком з боку киян, які користуються послугами оператора мобільного зв'язку МТС Україна.

«Я не можу нікуди додзвонитися цілий день. Дзвінок або відразу зривається і доводиться по кілька разів передзвонювати людині, або зв'язок пропадає під час розмови», - скаржиться мешканка Києва Ірина.

«Що зі зв'язком МТС? У мене в трубці якийсь постійний шум, а співрозмовника практично не чутно», - пише Анастасія.

Як повідомила у коментарі кореспондентові Forum'у начальник відділу по зв'язках з громадськістю МТС-Україна Вікторія Рубан, проблеми зі зв'язком у столичних абонентів мережі пов'язані з модернізацією обладнання, яку проводить компанія.

«Ми проводимо у Києві модернізацію мережі. Два тижні тому почалася заміна базових станцій у Київській області. І, звичайно, в деяких районах, де величезне навантаження на трафік і велика кількість людей користується мобільним зв'язком, незважаючи на те, що ми намагаємося перерозподілити навантаження базових станцій, на яких зараз ведуться роботи, між іншими станціями, можуть виникати тимчасові труднощі, щоб додзвонитися, і з якимись послугами», - повідомила Рубан.

«Ми не можемо вимкнути мережу, змінити базові станції, а потім заново включити її. Цю модернізацію та заміну обладнання можна порівняти з операцією на працюючому серці. По-іншому ці речі не можна реалізувати. Ми максимально намагаємося проводити ці роботи вночі, але неможливо все зробити в нічний час», - сказала начальник відділу по зв'язках з громадськістю МТС Україна.

За її словами, роботи з модернізації мережі та заміни обладнання в Київському регіоні будуть завершені наступного тижня.

Рубан повідомила, що модернізація мережі у майбутньому проводитиметься і в інших регіонах України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

328