Голова фракції Партії регіонів у парламенті Олександр Єфремов обурений тим, що представники Європейського Союзу не дають відповіді на важливі економічні запитання. Про це, як передає кореспондент Forum'у, він заявив на брифінгу в парламенті.

«Поступово ми виконуємо всі домашні завдання, які було прописано між Україною та Європейським Союзом, правда, відповідної реакції з боку ЄС я практично не бачу. І коли ми зіткнулися з досить серйозними економічними ризиками, на всі мої запитання до представників місії Кокса-Кваснєвського я не почув жодної тактовної відповіді в цьому напрямі, а чув тільки те, що ми повинні прийняти закон про лікування ув'язнених за кордоном», - зазначив він.

У той же час він підкреслив, що Партія регіонів не змінила свою позицію з питання необхідності євроінтеграції України. «Я прошу не додавати слова про те, що я сказав... Я хотів би побачити, що з боку ЄС. Тому що це або одностороння дорога, і нам кажуть: ви приходьте, звітуйте, або ми держава, яка поважає себе і право ставити запитання й отримувати на них відповіді», - підсумував він.

Нагадаємо, голови фракцій Верховної Ради і члени робочої групи з доопрацювання закону про прокуратуру домовилися розглянути цей закон і закони про лікування засуджених за кордоном завтра, 22 листопада.

Сьогодні голова Верховної Ради Володимир Рибак доручив тимчасовій робочій групі з напрацювання законопроекту про лікування засуджених за кордоном створити новий спільний законопроект, оскільки Верховна Рада провалила всі шість законопроектів про лікування засуджених за кордоном.

Перед цим Верховна Рада України прийняла закон про внесення змін у виборче законодавство.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

235