Голови фракцій Верховної Ради і члени робочої групи з доопрацювання закону про прокуратуру домовилися розглянути цей закон і закони про лікування засуджених за кордоном завтра, 22 листопада.

Про це, як повідомляє кореспондент Forum'у, заступник голови комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Олійник заявив після перерви в роботі ВР.

За його словами, ці документи будуть розглянуті на самому початку пленарного дня у п'ятницю, 22 листопада.

Депутат додав, що до завтра всі спірні моменти повинні бути зняті.

Нагадаємо, Угоду про асоціацію Україна-ЄС планується підписати на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі 28-29 листопада. Брюссель чекає від Києва прийняття трьох законів: щодо вирішення питання лікування засуджених за кордоном, закону про прокуратуру (проголосований у першому читанні), закону про зміни до законодавства щодо виборів народних депутатів (проголосований у першому читанні).

Сьогодні голова Верховної Ради Володимир Рибак доручив тимчасовій робочій групі з напрацювання законопроекту про лікування засуджених за кордоном створити новий спільний законопроект, оскільки Верховна Рада провалила всі шість законопроектів про лікування засуджених за кордоном

Перед цим Верховна Рада України прийняла закон про внесення змін до виборчого законодавства.

Андрій Боярунець,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

149