У Києві 2 грудня відбудеться Міжнародний форум з франчайзингу FHI-2013. Про це повідомляє прес-служба Федерації розвитку франчайзингу, гостинності та інфраструктури, яка виступила одним з організаторів Форуму.

«2013 рік цікавий тим, що на ваш ринок з франшизу зайшло кілька відомих міжнародних брендів. Тому цей Форум стане майданчиком не тільки отримання знань, але й обміном практичного досвіду. Участь у заході вже підтвердили оператори і фахівці ринку франчайзингу України, Росії, Казахстану, Європи, США та Австралії, представники уряду України, підприємці і компанії України», - заявив Гілберт Лардиноїс, генеральний секретар бельгійської Федерації франчайзингу, який також виступить на Форумі, повідомляє «Utro.ua».

За словами організаторів заходу, у рамках роботи Форуму заплановані майстер-класи і зустрічі ключових операторів ринку франчайзингу та всіх зацікавлених осіб. Інвесторам, вітчизняним і міжнародним компаніям і підприємцям буде надана актуальна інформація про потенціал ринку України і країн СНД, а також велика кількість франчайзингових пропозицій. «Ще однією примітною особливістю цього Форуму стане активна участь представників банківського сектора. Адже ситуація на вашому ринку склалася унікальна. З одного боку, банки готові кредитувати нові бізнес-стартапи. З іншого - малий і середній бізнес не може запропонувати банкам прийнятні бізнес-моделі. Франчайзинг - один із найдієвіших способів виходу з цієї патової ситуації», - підкреслив Жільбер Меллінже, член ради експертів Федерації франчайзингу Франції і автор популярної книги La Franchise.

Міжнародний Форум з франчайзингу FHI 2013 є щорічним і традиційно проводиться в Україні в першій декаді грудня. Генеральним партнером Форуму - 2013 виступила ТМ Aqua Solo.

Форум задуманий як бізнес-майданчик для регулярних зустрічей та обміну досвідом між однодумцями, для об'єднання фахівців в області франчайзингу, гостинності та інфраструктури, професіоналів в інвестиційних проектах і правових аспектах, держслужбовців, представників міжнародних організацій, експертів і керівників бізнесу з різних країн, а також підприємців малого та середнього бізнесу.

Франчайзинг - це хороша можливість для підприємців-початківців стартувати з мінімальними фінансовими ризиками. А з точки зору економіки країни в цілому - це хороша школа для малого і середнього підприємництва, заділ для розвитку ринку.

Дата і час: 2 грудня 2013.

Місце проведення: готель InterContinental - вул. Велика Житомирська 2, Київ.

Сайт заходу: www.buyua.org

Кількість учасників: 150-200.

Формат: бізнес.

Цільова аудиторія: підприємці, інвестори, фінансово-інвестиційні компанії, державні установи, міжнародні організації, журналісти.

Учасники: оператори і фахівці ринку франчайзингу України, Росії, Казахстану, Європи, США та Австралії, представники уряду України, підприємці та компанії України.

Організатор: ВГО «Федерація розвитку франчайзингу, гостинності та інфраструктури».

Модератор: віце-президент Федерації франчайзингу України Олександр Ногачевський.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

123