Деснянський районний суд Києва переніс розгляд справи про обставини смерті студента Ігоря Індила в Шевченківському райвідділі міліції на 26 листопада на 16.30.

«У судовому засіданні оголошується перерва до 26 листопада, 16.30 для складання учасниками процесу питань про можливість призначення судово-медичної експертизи», - повідомила суддя Ірина Дігтяр.

При цьому представник державного обвинувачення Наталія Сьома висловила думку, що сьогодні немає необхідності проводити додаткові та повторні судово-медичні експертизи, передає «УНІАН».

У свою чергу, адвокат потерпілих Олександр Заруцький підкреслив, що без відтворення всіх подій злочину експертизу проводити недоцільно. На його думку, в першу чергу потрібно провести слідчу дію - відтворення обстановки і обставин події за участю друга Індила - Олександра Хоменка.

При цьому матір загиблого Індила і ще одна її захисниця Журавська не заперечували проти додаткової судово-медичної експертизи.

Сьогодні в суді були оприлюднені дані з протоколів свідчень двох свідків у справі Індила.

Суд досліджував відеоматеріали у справі Індила.

Нагадаємо, 12 вересня районний суд столиці завершив допит ключових свідків у справі про загибель студента Ігоря Індила, а 17 вересня дослідив письмові матеріали у кримінальній справі.

Індило помер у Шевченківському районному відділі міліції Києва. 18 травня 2010 року дільничний міліціонер забрав його з одного з гуртожитків Києва у відділення міліції, а на ранок батьків попросили забрати тіло хлопця з моргу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

140