Федерація футболу України готова продовжити контракт з головним тренером національної збірної Михайлом Фоменком. Про це заявив президент ФФУ Анатолій Коньков.

«Не потрібно бігти попереду паровоза. Давайте ми спочатку дізнаємося, чи дасть Михайло Іванович добро на те, щоб далі продовжувати роботу. Я вже розмовляв з ним на цю тему в літаку, але в польоті - це в польоті. Потрібно ще з ним розмовляти», - Коньков розповів телеканалу «Футбол», повідомляє «isport.ua».

Коньков зазначив, що повністю задоволений роботою Фоменка, як президент федерації. «На найближчому Виконкомі, хоча його навіть збирати не будемо, ми просто обдзвонимо людей. Там були умови, які ставилися перед Фоменком, він їх практично всі виконав. У нас все було обговорено до цього, адже він підписував контракт на рік плюс два», - підкреслив Коньков.

Як раніше повідомляв ForUm, національна збірна України з футбол у не змогла вийти у фінальну частину Чемпіонату світу 2014 року. У матчі плей-офф у Парижі українці програли французам з рахунком 0:3. Перший поєдинок у Києві завершився перемогою української збірної з рахунком 2:0.

Після цього Фоменко висловив готовність продовжити свою роботу у відбірковому циклі до ЧЄ-2016.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1333