Первомайський міський районний суд продовжив чотирьом підозрюваним у «врадіївській справі» запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 24 січня 2014 року.

Про це під час засідання 20 листопада повідомила головуюча суддя Тетяна Маржина. Таким чином суд задовольнив клопотання прокуратури, повідомляє «УНІАН».

Крім того, суд відхилив клопотання захисника підсудного Михайла Кудринського Григорія Гузя про зміну запобіжного заходу з утримання під вартою на домашній арешт.

Нагадаємо, в смт Врадіївка Миколаївської області 26 червня троє чоловіків затягли в автомобіль 29-річну Ірину Крашкову, вивезли її в лісосмугу біля с. Сирове, побили і зґвалтували.

28 червня за підозрою у скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримали лейтенанта міліції Дмитра Поліщука і таксиста Сергія Рябиненка.

Увечері 2 липня прокуратура Миколаївської області затримала капітана Врадіївського райвідділу міліції Євгена Дрижака.

5 серпня прокуратура Миколаївської області вручила підозрюваним у зґвалтуванні і побитті Крашкової повідомлення про нову підозру. Їхні дії перекваліфіковані на ч. 2 ст. 15 п.п. 4,6,9,12 і ч. 2 ст. 115 (скоєння закінченого замаху на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, з корисливих мотивів, з метою приховати інший злочин, за попередньою змовою групою осіб).

Крім того, Рябиненку інкримінується скоєння розбійного нападу, а Поліщуку і Дрижаку - скоєння зґвалтування, розбійного нападу, а також низки службових злочинів.

8 жовтня Первомайський районний суд почав розгляд по суті справи про побиття Крашкової.

Прокуратура внесла зміни в обвинувальний акт у «врадіївській справі».


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

127