У матчі плей-офф за вихід у фінальну частину ЧС-2014 з футболу проти французів у збірної України не було в грі цілісності. Про це заявив головний тренер українців Михайло Фоменко.

«Забиті м'ячі - це забиті м'ячі, але треба бути готовими психологічно до гри. Важко нам довелося в цьому плані. Найосновніше - не було в грі цілісності. Ми попереджали гравців, що буде суворе суддівство, щоб наші хлопці не заробляли картки за розмови та інші дрібниці. Але, виходить, що думали, що могли сподіватися на хлопців. Ми майже тайм грали в меншості. Треба було міняти гру у другому таймі, але вийшла гра в одну сторону», - цитує слова Фоменка прес-служба ФФУ.

Також тренер зазначив, що потрібно ставити перед собою високі завдання і виконувати їх.

«Де б я не працював, я ставив перед собою максимальні завдання. Майже скрізь їх вдавалося реалізувати. Доводилося працювати не з грандами українського футболу. Потрібно ставити високі завдання і намагатися їх виконати», - підсумував Фоменко.

Нагадаємо, збірна України не потрапила на ЧС-2014, програвши у матчі плей-офф кваліфікації команді Франції з рахунком 0:3. Перший матч у Києві завершився перемогою українців - 2:0.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1392