Співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків лінійного відділу на ст. «Кривий Ріг - Головний» затримали 34-річного чоловіка, у якого під час особистого огляду правоохоронці вилучили 1 кілограм марихуани, повідомляє ВЗГ МВС.

У поле зору оперативників хлопець потрапив, перебуваючи в приміщенні вокзалу. Під час чергування наряду службовий пес по кличці Тіль, ледве увійшовши в приміщення, відразу зупинився біля одного з пасажирів. Останній нібито втомився і відпочивав, не звертаючи уваги на оточуючих. Під час огляду особистих речей зловмисника було виявлено та вилучено газетний згорток з подрібненою речовиною зеленого кольору рослинного походження. Чоловік зізнався, що в пакеті знаходиться наркотичний засіб марихуана, який він зберігав при собі нібито для особистого вживання.

За цінами «чорного» ринку вартість цієї партії зілля становить майже 30 тисяч гривень. Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220