У Житомирській області у жителя Коростеня правоохоронці знайшли в гаражі гранатомет, повідомили у секторі громадських зв'язків УМВС України в Житомирській області.


Оперативники карного розшуку Коростенського міського відділу міліції 18 листопада під час обшуку знайшли та вилучили в гаражі 49-річного місцевого жителя запас зброї: ручний протитанковий гранатомет РПГ-18, кулеметну стрічку, два магазини для набоїв автомата та захисний шолом.
 

Власник домогосподарства, пенсіонер збройних сил, розповів, що знайшов усі ці предмети на території військової частини, яка в часи Радянського Союзу була поруч з його будинком.

Проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловікові у разі доведення його провини може загрожувати позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Все вилучене направлено на експертне дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Житомирській області.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189