На сьогоднішній день прийняття трьох євроінтеграційних законопроектів можна розцінювати як «50 на 50». Про це, як передає кореспондент Forum'у, на брифінгу заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

«На сьогоднішній день остаточної домовленості немає щодо жодного законопроекту, які можуть розглядатися у четвер», - підкреслив він.

Регіонал нагадав, що законопроект про лікування засуджених за кордоном ще не напрацьований спеціально створеною тимчасовою робочої групою. «А законопроекти про прокуратуру та про вибори в принципі можуть бути проголосовані за умови, якщо всі сторони виконають узяті на себе зобов'язання», - сказав він.

«Але якщо за відчуттями, які є, то я дивлюся, що в кожній фракції є своє ставлення до цього процесу, і якщо все скласти разом, то сьогодні можливість прийняття цих законопроектів - «50 на 50», - підсумував Єфремов.

Нагадаємо, Верховна Рада планує розпочати розгляд євроінтеграційних законопроектів - про прокуратуру, про вибори народних депутатів і лікування ув'язнених за кордоном - у четвер, 21 листопада.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

171