У Харкові конфлікт між студентами і невідомими чоловіками зібрав близько 100 осіб. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю ГУМВС України в Харківській області.

Згідно з повідомленням, 18 листопада близько 22.25 від оператора «102» до чергової частини Орджонікідзевського РВ міста Харкова надійшло повідомлення про те, що на бульварі Івана Каркача відбувається бійка між молодими чоловіками.

На місце події були направлені співробітники слідчо-оперативної групи, наряди патрульної служби, ДАІ та спецпідрозділи міліції «Беркут».

Правоохоронцями було встановлено, що між двома студентами і невідомими особами стався конфлікт, який згодом перейшов у бійку. Один з мешканців студентського гуртожитку покликав на допомогу своїх товаришів. У результаті на вулиці поблизу гуртожитку зібралося близько 100 чоловік. Завдяки вчасному реагуванню працівників міліції на повідомлення ситуацію вдалося швидко локалізувати.

З учасниками інциденту була проведена відповідна профілактична бесіда і юнаки спокійно розійшлися у своїх справах. Одному студенту була надана медична допомога.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зараз правоохоронці проводять усі необхідні процесуальні заходи.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

244