Голова Верховної Ради Володимир Рибак обговорив з комісаром Європейського Союзу з питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле питання виконання Україною зобов'язань перед ЄС. Про це Forum'у повідомили в прес-службі парламенту.

Голова Верховної Ради повідомив, що на поточному пленарному тижні планується розглянути у другому читанні та прийняти в цілому закони про прокуратуру і про внесення змін до виборчого законодавства.

Крім того, Рибак розповів про підготовку робочою групою узгодженого компромісного закону щодо можливості лікування за кордоном осіб, які перебувають у місцях позбавлення волі.

При цьому керівник парламенту зазначив, що Президент України Віктор Янукович
заявив про готовність підписати відповідний закон, який прийме Верховна Рада.

Рибак у черговий раз підкреслив, що альтернативи європейському вибору у держави немає, і висловив надію, що Угоду про асоціацію Україна-ЄС буде підписано на Вільнюському саміті.

Як повідомляв ForUm, сьогодні, 19 листопада, єврокомісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле, а також колишній президент Європейського парламенту Пет Кокс і екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський прибули до Верховної Ради.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

204