Автобіографія екс-наставника «Манчестер Юнайтед» Алекса Фергюсона, що вийшла на початку жовтня, стала не тільки лідером продажів в Англії, побивши всі попередні показники, але й об'єктом критики з боку вимогливих читачів.

Всього в мемуарах Фергюсона знайдено 45 фактичних помилок. Зокрема, оглядачі помітили, що в книзі говориться, ніби валлійський півзахисник команди Райан Гіггз дебютував у складі клубу у віці 16 років, тоді як гравцеві вже виповнилося 17 на той момент.

Також Фергюсон переплутав дату, коли йому був встановлений кардіостимулятор. Насправді процедура була проведена у березні 2004 року, однак тренер стверджує, що операцію йому зробили у квітні 2000 року.

Як стверджують представники видавництва, вони готові повернути гроші кожному читачеві, який залишиться незадоволений книгою Фергюсона.

У травні 2013 року Фергюсон оголосив про відхід з «Манчестер Юнайтед» після 27 років перебування в ролі головного тренера. Він покинув клуб після того, як МЮ завоював чемпіонський титул 20-й раз. Місце Фергюсона зайняв колишній тренер «Евертона», також шотландець Девід Мойес.

Без багаторічного наставника «Червоні дияволи» не зовсім вдало розпочали сезон в англійській Прем'єр-лізі, лише до 11-го туру підібравшись до групи лідерів і розмістившись на п'ятому місці.

Нагадаємо, що раніше головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу зазначав, що невдачі МЮ в нинішньому сезоні пов'язані, швидше за все, з відходом Алекса Фергюсона.

За матеріалами: Newsru.com

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1117