Букмекери авторитетної контори William Hill у матчі плей-офф за вихід на Чемпіонат світу-2014 віддають перевагу футболістам збірної Франції над командою з України. Про це повідомляє dynamo.kiev.ua .

«Букмекери ставки на перемогу французів у майбутньому поєдинку приймають зі скромним коефіцієнтом 1.40, в той час як аналогічний показник на успіх збірної України становить відразу 9.50. Імовірність же нічийного результату оцінюється показником 4.20», - наголошується в повідомленні.

У той же час букмекери вважають, що «триколірним» не вдасться відігратися після поразки в першому матчі в Києві (0:2), і у фінальну стадію чемпіонату світу в Бразилії проб'ється саме команда Михайла Фоменка.

Так, ставки на те, що «синьо-жовті» вийдуть переможцями у двоматчевому протистоянні з Францією, William Hill приймає з коефіцієнтом 1.40, а аналогічний показник на успіх «Ле Бле» становить майже удвічі більше - 2.75.

Зазначимо, що доленосний поєдинок Франція - Україна пройде на арені «Стад де Франс» у Парижі у вівторок, 19 листопада (початок о 22.00 за київським часом).


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

3043