Президента можна запрошувати в сесійний зал Верховної Ради тільки тоді, коли всі документи прийняті і всі питання узгоджені. Про це голова фракції Партії регіонів у парламенті Олександр Єфремов заявив у відповідь на пропозицію опозиції в четвер запросити Президента у ВРУ для урочистого підписання ключових «євроінтеграційних» законів, передає кореспондент Forum'у.

«Коли ж не виконано ні першу, ні другу умову, а хтось каже - давайте визначимо події, то для чого це робити? Смішити себе та інших?» - зазначив він.

Єфремов додав, що жодної проблеми з візитом Президента у ВРУ немає. «Ще жодного разу не було, щоб парламент запрошував нинішнього Президента, а він відмовив. Більше того, жодного разу не було, щоб керівники фракцій хотіли зустрітися з ним - і отримували відмову. Хоча свого часу у нас часто виникали такі проблеми з Віктором Ющенком. Дякувати Богу, ми цей період у державі пережили. Президент зустрічається з усіма головами фракцій і з задоволенням знаходиться у парламенті, тим більше, коли в його стінах панує конструктив», - запевнив парламентарій.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що всі законопроекти з «європакету» будуть розглядатися парламентом у четвер, 21 листопада .

Андрій Боярунець,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

168