Україна сподівається налагодити поставки літаків Ан-148 і Ан-158 в Об'єднані Арабські Емірати. Про це заявив міністр промислової політики України Михайло Короленко під час Міжнародного авіасалону «Dubai Airshow - 2013», повідомляє прес-служба Міністерства промислової політики України.

«Сподіваюся, що нинішній авіасалон стане сприятливою можливістю для початку співробітництва з ОАЕ за поставку Ан-148 і Ан-158. Ми також розглядаємо можливість створення сервісного центру для технічного обслуговування літаків сімейства «Ан», які експлуатуються в регіонах Близького Сходу, Африки та ПАР», - зазначив Короленка.

Він також повідомив, що сьогодні Україна має широкі можливості для співробітництва з ОАЕ щодо продовження поставок літаків Ан-74 і Ан-140-100.

Короленка очолив українську делегацію на авіасалоні в Дубаї, де гостям і учасникам був представлений Ан-158 - регіональний реактивний літак нового покоління, який є продовженням модельного ряду Ан-148.

Нагадаємо, участь України у 50-му Міжнародному авіакосмічному салоні «Ле Бурже-2013» і демонстрація на ньому двох високотехнологічних перспективних літаків Ан-158 і Ан-70, підтвердила, що наша країна належить до елітного клубу авіабудівних держав.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

318