Голосіївський районний суд Києва виправдав у справі щодо перевищення службових повноважень, у результаті якого громаді Києва було завдано 15 млн гривень збитку, колишнього голову Шевченківської районної державної адміністрації Києва Віктора Пилипишина, передають «Українські новини».

Питання про подачу апеляції державним обвинуваченням буде вирішуватися після ознайомлення з повним текстом вироку.

Нагадаємо, що Голосіївський районний суд Києва оголосить рішення у справі Пилипишина, який обвинувачується у перевищенні службових повноважень, 18 листопада о 17:00. Державне обвинувачення просило суд засудити екс-голову Шевченківського району до п'яти років позбавлення волі. Пилипишина звинувачують у перевищенні службових повноважень, у результаті якого громаді Києва було завдано 15 млн гривень збитку. Він вважає звинувачення необґрунтованими.

Пилипишин обіймав посаду голови Шевченківської РДА з червня 2006 року по листопад 2010 року.

У жовтні колишній голова Шевченківської районної адміністрації Києва заявив, що має намір брати участь у повторних виборах народних депутатів України у мажоритарному окрузі №223 (Київ) за наявності позитивного рішення суду щодо законності його дій на посаді голови райадміністрації.

Повторні вибори в парламент відбудуться 15 грудня 2013 року.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

170