У понеділок вранці збірна України з футболу чартерним рейсом з міжнародного аеропорту «Бориспіль» вирушила в Париж на повторний стиковий матч плей-офф Чемпіонату світу-2014 проти національної команди Франції, повідомляє сайт ФК Динамо (Київ).

«До столиці Франції вирушили всі гравці, викликані в розташування національної команди на поточний збір, за винятком воротаря київського «Динамо» Максима Коваля, який вчора ввечері зліг з температурою», - йдеться в повідомленні.

Як туристи відвідають Париж захисники дніпропетровського «Дніпра» Артем Федецький і донецького «Шахтаря» Олександр Кучер, які змушені будуть пропустити гру з французами через дискваліфікацію.

Таким чином, у завтрашньому поєдинку головний тренер збірної України Михайло Фоменко зможе розраховувати на наступних 22 виконавців, 18 з яких сформують заявку на гру.

У Париж відлетіли: воротарі - Андрій П'ятов («Шахтар») і Рустам Худжамов («Іллічівець»), захисники - В'ячеслав Шевчук, Ярослав Ракицький (усі - «Шахтар»), Євген Хачеріді («Динамо») і Віталій Мандзюк («Дніпро»), півзахисники - Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Роман Безус, Сергій Сидорчук (усі - «Динамо»), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва - «Дніпро»), Микола Морозюк («Металург», Донецьк), Тарас Степаненко («Шахтар»), Едмар («Металіст» Харків), Денис Дедечко («Ворскла», Полтава), Анатолій Тимощук («Зеніт», Росія), Дмитро Хомченовський («Зоря»Луганськ), Валерій Федорчук («Карпати», Львів), нападники Євген Селезньов, Роман Зозуля (обидва - «Дніпро»), Марко Девіч («Металіст»).

У Парижі збірна України одразу заселиться в готель і, перепочивши, ввечері проведе тренування на полі «Стад де Франс» у Сен-Дені.

Нагадаємо, матч Франція - Україна відбудеться у вівторок, 19 листопада і розпочнеться о 22.00 за київським часом.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

250