Президент України Віктор Янукович зустрінеться з главою Азербайджану Ільхамом Алієвим у понеділок, 18 листопада, повідомили у прес-службі Глави держави,

Зустріч відбудеться в рамках офіційного візиту Алієва в Україну 17-18 листопада. 18 листопада пройде зустріч президентів у форматі «тет-а-тет».

Крім того, в ході візиту в понеділок відбудеться 4-е засідання ради президентів України та Азербайджану, підписання двосторонніх документів. Глави держави також мають намір поспілкуватися з пресою.

За інформацією радника П резидента України - керівника Головного управління з питань міжнародних відносин Андрія Гончарука, в ході зустрічі Януковича з Алієвим планується обговорити питання поглиблення українсько-азербайджанського політичного діалогу на вищому рівні, розширення двостороннього співробітництва на пріоритетних напрямах взаємодії, реалізації спільних проектів у сфері енергетики та інфраструктури, а також у військово-технічній сфері.

Як зазначив Гончарук, проведення четвертого засідання ради президентів України та Азербайджану покликане сприяти подальшому наповненню стратегічних українсько-азербайджанських відносин конкретним прагматичним змістом. За підсумками засідання Ради передбачено підписання підсумкового Протоколу.

У рамках візиту президента Азербайджану також планується підписання низки двосторонніх документів, зокрема у зовнішньополітичній, сільськогосподарській, культурно-гуманітарній та міжрегіональної сферах взаємодії.

Програмою візиту передбачені зустрічі Алієва з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим та головою Верховної Ради України Володимиром Рибаком.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

487